Šakių JKSC daugiafunkcės dirbtinės dangos aikštelės atidarymas

2017 m. gegužės mėn. 6 diena Šakių rajonui ir jo sportininkams buvo neeilinė ir istoriškai svarbi diena.  Buvo oficialiai atidaroma daugiafunkcinė dirbtinės dangos aikštelė. Simbolinę aikštelės atidarymo juostą kirpo buvęs Šakių meras Juozas Bertašius, Šakių JKSC direktorė Roma Paškevičiūtė ir Šakių seniūnas Dalius Jasevičius.

Šakių JKSC administracija dėkoja šiems asmenims ir įstaigoms dėl aikštelės įrengimo: Kūno kultūros ir sporto departamentui, žolės riedulio federacijos prezidentui Rimantui Čaikauskui, buvusiam Šakių rajono merui Juozui Bertašiui, Šakių rajono savivaldybės laikinai einančios direktoriaus pareigas Egidijai Grigaitienei, Šakių rajono savivaldybei, Šakių seniūnui Daliui Jasevičiui.

Šakių JKSC administracija, direktorė Roma Paškevičiūtė, direktorės pavaduotojai Paulius Puskunigis ir Rima Mozūraitienė, tiki, kad šioje aikštelėje visi vaikai ir suaugusieji praleis turiningai, aktyviai ir sveikai savo laisvalaikį. Šioje aikštelėje laukiami visi tiek mėgėjai tiek profesionalūs sportininkai.

Atidarymo proga Šakių meno mokyklos mergaitės dovanojo šokį „Akimirka raudonai“, vadovė Justė Lukauskienė.

Aikštelės atidarymą vainikavo futbolo turnyras 5×5. Renginio vedėja ir organizatorė

Šakių JKSC administracija džiaugėsi dalyvių gausa, dalyvavo net 18 komandų, 150 dalyvių, merginos ir vaikinai. Komandos atvyko ne tik iš Šakių rajono, bet ir iš Kauno rajono, Marijampolės, Vilkaviškio, Jurbarko. Komandos rungėsi dvejose amžiaus grupėse iki 16 m. ir vyresni nei 16 metų.

Turnyro 5×5 rezultatai