Šakių JKSC taupyklė pasipildė dar dviem rimtais apdovanojimais

Birželio 25-26 dienomis Vilniuje vyko Lietuvos jaunučių (gim. 2000-2001 m.) lengvosios atletikos pirmenybės. Jose dalyvavo ir nemažas būrelis Jaunimo kūrybos ir sporto centro mokinių. Du iš jų tapo varžybų nugalėtojais.

Šakiečių pasirodymą šiose pirmenybėse tiek Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro vadovybė, tai vaikų treneriai vertina itin gerai. Ir ne be pagrindo: Akvilė Andriukaitytė tapo čempione 100 m ir 200 m bėgimo rungtyse. Estafetės 4×100 m varžybose merginų komanda (Akvilė Andriukaitytė, Laura Sabaliauskaitė, Viltė Kaminskaitė ir Inga Martinkevičiūtė) tapo vicečempionėmis. O Laura Sabaliauskaitė šuolio į tolį rungtyje laimėjo bronzinį apdovanojimą.

Gerai vertinami ir kitų šakiečių pasirodymai, nors jie ir neužlipo ant garbės pakylos: Augustas Ruškys (400 m bėgimas) laimėjo šeštąją vietą; Mindaugas Simokaitis (šuolis į tolį) laimėjo šeštąją vietą o 200 m bėgimo rungtyje liko aštuntas; Viltė Kaminskaitė (400 m bėgimas) liko devinta.

Mokinius varžyboms paruošė lengvosios atletikos mokytojai Algirdas Ulinskas, Reda Konteikienė ir Tomas Vencius. Mokytojo Algirdo Ulinsko auklėtinė Akvilė Andriukaitytė pakviesta į Lietuvos jaunučių rinktinę atstovauti Lietuvai Baltijos šalių jaunučių mače Valmieroje.

Šiose pirmenybėse tarp 33 dalyvavusių rajonų komandų Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centras užėmė aukštą šeštą komandinę vietą.                     

„manorajonas.lt“ inf.