M.Masteika – ir vėl geriausias

Kaune vykusiose Lietuvos lengvosios atletikos ilgų metimų pirmenybės čempiono vardą ieties metimo rungtyje iškovojo Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro sportininkas Modestas Masteika. Jis kartu su savo treneriu Vytautu Stroku pakviestas į Lietuvos jaunių rinktinę dalyvauti Baltijos šalių metimų rungčių mače Estijoje.

Tai dar vienas rimtas sportinis trofėjus šio jauno rajono lengvaatlečio sąskaitoje. Ir šiose varžybose Modestas įrodė, kad eina teisingu sportiniu keliu. Kartu šiose varžybose dalyvavęs  Aurimas Songaila ieties metimo rungtyje užėmė šeštą vietą, disko metimo rungtyje Tautvydas Jakštys buvo aštuntas, o Gintarė Karaliūtė – devinta. Šių sportininkų treneriai Edvardas Grigošaitis ir Tomas Vencius.

Alytuje vyko tarptautinės „Dzūkijos taurės“ varžybos. Ir čia Modestas Masteika tapo varžybų čempionu, o Aurimas Songaila iškovojo antrąją vietą. Modestas Levišauskas užėmė penktąją vietą, Matas Grigošaitis – šeštąją, tarp merginų Iveta Bacevičiūtė buvo šešta.

1500 metrų bėgimo rungtyje Nedas Makūnas iškovojo ketvirtąją vietą, Justas Balsys ir Eglė Stepšytė – šeštąsias vietas.100 metrų bėgimo rungtyje Laurynas Rupeika užėmė šeštąją vietą.

Sportininkus treniruoja Šakių JKSC treneriai V. Strokas, E. Grigošaitis, V. Gudzinevičienė ir T. Vencius.