Plaukimo varžybose dalyvių vis gausiau

Kovo 20 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro baseine vyko Šakių rajono moksleivių plaukimo varžybos, kurias organizavo Šakių JKSC ir Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyrius.

Varžybų organizatoriai džiaugėsi, kad šiais metais varžybose dalyvavo tiek daug moksleivių – net 71. Į varžybas moksleiviai atvyko iš Šakių “Varpo” mokyklos, Lukšių V.Grybo gimnazijos, Kriūkų mokyklos, Plokščių mokyklos – daugiafunkcio centro, Griškabūdžio gimnazijos, Lekėčių mokyklos, Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos, Šakių „Žiburio“ gimnazijos, taip pat keletas dalyvių atvyko iš Jurbarko ir Vilkaviškio mokyklų.

Varžybose vienas dalyvis galėjo startuoti vienoje rungtyje – 25 m laisvu stiliumi arba 50 m laisvu stiliumi (mergaitės, berniukai). Dalyviai varžėsi savo amžiaus grupėse:              

                             I grupė – 2007 – 2004 m. gimimo                     

                             II grupė – 2003 –  2000 m. gimimo

                             III grupė – 1999 m. gimimo ir vyresni.

Organizatoriai džiaugėsi, kad varžybų dalyvius atvyko palaikyti jų draugai ir šeimos nariai. Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyresnioji specialistė tikisi, kad ir ateityje mokinių tėvai vis dažniau atvyks palaikyti savo vaikus įvariose sporto varžybose. Vaikams jaučiant šeimos narių palaikymą motyvacija sportuoti tik didėja.

Daugiausiai prizinių vietų varžybose užėmė Šakių “Varpo” mokyklos mokiniai. Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyresnioji specialistė Rima Mozūraitienė medalius įteikė I-III vietos nugalėtojams:

Informaciją pateikė Rima Mozūraitienė, Šakių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyresnioji specialistė.

 

plaukimas