Jaunasis ieties metikas „išeina” į tarptautinius vandenis

Rugsėjo 20 dieną Portugalijoje vyks Europos jaunimo klubų taurės lengvosios atletikos varžybos. Tarp sportininkų iš visos Europos bus ir šakietis Modestas Masteika. Vienas perspektyviausių šiuo metu šalyje tarp savo amžiaus ieties metikų atstovaus Klaipėdos “Nikė” sporto klubui.

Šio Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro auklėtinio, treniruojamo Vytauto Stroko, šiemet pasiektas rezultatas savo amžiaus grupėje yra antras šalyje. Labiausiai šiemet Modestas Masteika, kilęs iš Lukšių, garbingai ginantis Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro garbę, išgarsėjo dar liepą, kuomet Vilniuje vyko Lietuvos jaunių (16-17 metų) lengvosios atletikos pirmenybės. Ieties metimo sektoriuje Modestas Masteika iškovojo varžybų čempiono vardą.

Už tokį pasiekimą Modestas buvo pelnytai apdovanotas – gavo kvietimą į Lietuvos jaunių rinktinę, kurios sudėtyje startavo Baltijos šalių jaunių lengvosios atletikos mače Valmieroje ( Latvija). Vytauto Stroko auklėtinis šiose varžybose užėmė šeštąją vietą (ietį numetė 51.13 m).

“manorajonas.lt” inf